Kartolfer i sennepsvinaigrette med persille, forårsløg og kapers
Dato: marts 3rd, 2010 | Kategori: Tilbehør
https://www.tilinspiration.dk/?p=56
Anderledes kartoffeltilbehør, men også godt til klassisk mad som frikadeller, medisterpølse og hakkebøf.
750 g små kartofler
1 bundt forårsløg
4 spsk olivenolie
3 spsk vineddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk sukker
2-3 spsk hakkede kapers
Salt og Peber
Tilberedningstid: 25 min.
Kartoflerne koges møre i letsaltet vand. Snit imens løgene i fine tynde skiver og hak persillen. Pisk olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen, rør lethakkede kapers i og smag til. Vend kartofler, løg, persille og vinaigretten sammen og servér.
Kilde: skagenfood.dk
Opskrift fra Opskrifts-samlingen - https://www.tilinspiration.dk