Kanelsnegle
Kategori: Kage
ToolBox
-
Ca 15. stk.
Dej:
50 g gær
1 dl mælk
1 spsk sukker
½ tsk. salt
1 æg
100 g blødt smør
350 g mel
Fyld:
100 g blødt smør
100 g brun farin
2 spsk kanel
Lidt muskat
Rør gæren ud i lun mælk. Rør sukker, æg og salt i. Rør mel og blødt smør i – snyd evt. lidt og smelt smøret ganske lidt i mikroovnen! Hæver 1-1½ time.
Rul dejen ud og smør det sammenrørte fyld på. Rul sammen til en roulade og skær ud i snegle.
Placer dem ved siden af hinanden i en lille bradepande – pas på ikke at mase dem for tæt sammen, da de skal hæve yderligere en halv time.
Bages 15 min ved 200 grader.
Put alm. glasur eller frosting på.
Kilde: med fornøjelse lånt i hovedtræk fra www.sarahskager.dk – som er skøn!