ToolBox -

Ca. 16-18 stk.

Dej;
50 g gær
3 dl vand
1 tsk groft salt
2 spsk vindruekerneolie
500 g durummel (pizzamel)

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt og olie og rør pizzamelet i.

Fyld:
Tomatsauce – f.eks. Dolmio pizza sauce
Finthakket skinke
Finthakket rød peber
Finthakket rødløg
Evt. finthakkede skiver pepperoni
1 pk. pizzaost
Salt, peber, oregano

Rul dejen ud – ca. 35-40 cm.

Smør tomatsaucen på og fordel fyldet. Slut af med revet ost og lidt salt, peber og oregano.

Rul sammen til en roulade og skær op i tykkelse efter smag. Placer på en bageplade og lad dem hæve 20 min.

Bages ca. 20 min. ved 200 grader.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...