Pizzasnegle
Kategori: Brød og andet bagværk, Junk Food
ToolBox
-
Ca. 16-18 stk.
Dej;
50 g gær
3 dl vand
1 tsk groft salt
2 spsk vindruekerneolie
500 g durummel (pizzamel)
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt og olie og rør pizzamelet i.
Fyld:
Tomatsauce – f.eks. Dolmio pizza sauce
Finthakket skinke
Finthakket rød peber
Finthakket rødløg
Evt. finthakkede skiver pepperoni
1 pk. pizzaost
Salt, peber, oregano
Rul dejen ud – ca. 35-40 cm.
Smør tomatsaucen på og fordel fyldet. Slut af med revet ost og lidt salt, peber og oregano.
Rul sammen til en roulade og skær op i tykkelse efter smag. Placer på en bageplade og lad dem hæve 20 min.
Bages ca. 20 min. ved 200 grader.