Kanelboller
Dato: juli 28th, 2010 | Kategori: Brød og andet bagværk, Kage
https://www.tilinspiration.dk/?p=188
Disse boller er gode som mellemmåltid.
12 boller
Ingredienser:
25 g gær
1 dl skummetmælk
2 dl fromage frais
2 spsk. raps olie
1 æg
50 g rørsukker
2 tsk. stødt kanel
4 spsk. solsikkekerner
150 g revet gulerod
450 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i lun mælk, bland det med olie og fromage frais. Kom ægget i og pisk godt.
Kom sukker, kanel, solsikkekerner og revet gulerod i. Vend melet i og ælt dejen godt.
Læg dejen i en melet skål, og stil den lunt med et fugtigt klæde over sig, indtil den er dobbelt størrelse (ca. en time).
Slå dejen ned, og form 12 boller, der stilles på en bageplade. Lad bollerne hæve lunt igen under fugtigt klæde i ca. 20 min.
Bag dem ved 200 grader i 10-15 min.
Kilde: Iform
Opskrift fra Opskrifts-samlingen - https://www.tilinspiration.dk