Spaghetti Cabonara med spidskål
Kategori: Pastaretter
ToolBox
-
1 spidskål
1 rødløg
400 g spinat-pasta
100 g bacon i tern
2 æg
2 dl fløde
1 dl revet parmesan
Salt og Peber
Snit spidskålen fint og snit rødløget i tynde skiver. Kog pastaen. Rist baconen sprød, tilsæt løg og steg yderligere 2-3 min. Tilsæt spidskålen, sauter 1 min. og kom så lidt af pastavandet ved. Læg låg på og lad det simre 3 min. til kålen er faldet sammen, men stadig har et sprødt bid. Pisk imens æg, fløde, parmesan, en smule salt og godt med peber sammen i en skål. Hæld vandet fra pastaen og vend det med bacon og kål. Rør æggecremen i, varm det igennem og smag til med salt og peber.
Kilde: Skagenfood.dk